Μετάβαση στο περιεχόμενο

ΔΑΣΙΚΕΣ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ

Στον παρακάτω σύνδεσμο στην ιστοσελίδα της "Ελληνικό Κτηματολόγιο" δημοσιοποιούνται και τηρούνται οι (μερικώς και ολικώς) κυρωμένοι δασικοί χάρτες.

http://gis.ktimanet.gr/wms/forestfinal/

Στον ανωτέρω διαδικτυακό τόπο, θα παρέχεται επιπλέον, ελεύθερη πρόσβαση για κάθε ενδιαφερόμενο και στα χωρικά δεδομένα των κυρωμένων δασικών χαρτών.

Σύμφωνα με τα οριζόμενα στις παραγράφους 3 και 5 του άρθρου 14 και στην παράγραφο 2 του άρθρου 42 του ν. 4280/2014 (ΦΕΚ Α΄ 159), καθώς και στην ΚΥΑ 115198/5538 /6-10-2014 (ΦΕΚ Β΄ 2640), οι Πράξεις χαρακτηρισμού και οι αποφάσεις των Επιτροπών Επίλυσης Δασικών Αμφισβητήσεων (Ε.Ε.Δ.Α.) αναρτώνται σε ειδικό δικτυακό τόπο του Υπουργείου Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής (http://dp.ypeka.gr).

Έντυπα αιτήσεων Δασαρχείων

Για περισσότερες πληροφορίες και για την κατάθεση των παραπάνω αιτήσεων πρέπει να απευθυνθείτε στα κατά τόπους Δασαρχεία.
Yπηρεσία Διεύθυνση Τηλέφωνο E-mail

Όταν επιλέξετε οποιοδήποτε κείμενο στον ιστοχώρο μας αυτό αντιγράφεται αυτόματα στο Πρόχειρο (Clipboard) και παραμένει επιλεγμένο, οπότε μπορείτε να το επικολλήσετε οπουδήποτε θέλετε.

Δώστε μας τη γνώμη σας

{{message}}
Πληκτρολογήστε το σχόλιό σας.

Η Διαδικτυακή Πύλη της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Θεσσαλίας - Στερεάς Ελλάδας χρησιμοποιεί cookies όπως ειδικότερα αναφέρεται εδώ
Ενημέρωση και επιλογή Απόρριψη όλων Αποδοχή όλων