Μετάβαση στο περιεχόμενο

ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΔΑΣΩΝ - ΑΓΡΟΤΙΚΩΝ ΥΠΟΘΕΣΕΩΝ

Προστασία Δασών
Μεριμνούμε για τη βέλτιστη διαχείριση, την παρακολούθηση και τον έλεγχο του κρατικού πλούτου των δασών και των δασικών εκτάσεων. Ειδικότερα, έχουμε την αρμοδιότητα εκπόνησης δασικών χαρτών, πράξεων χαρακτηρισμού, αποφάσεων κήρυξης αναδασωτέων και κατεδαφίσεων αυθαιρέτων, καθώς και εγκρίσεων επιτρεπτών παρεμβάσεων. Εφαρμόζουμε προγράμματα δασοπροστασίας και λαθροϋλοτομιών και εκτελούμε δασοτεχνικά έργα. Φροντίζουμε για την προστασία και ανάπτυξη του θηραματικού πλούτου, της άγριας πανίδας και των δασικών βοσκοτόπων και έχουμε την αρμοδιότητα έκδοσης αποφάσεων απαγόρευσης θήρας. Εκτελούμε μελέτες αποκατάστασης, προχωράμε σε αναδασωτικές εργασίες και μεριμνούμε για την ανάπτυξη και συντήρηση φυτευτικού υλικού.
Αγροτικές Υποθέσεις
Φροντίζουμε για την αποτελεσματική διαχείριση θεμάτων αγροτικής ανάπτυξης. Ειδικότερα, επιμελούμαστε τη βέλτιστη διεκπεραίωση θεμάτων γεωργικών εκμεταλλεύσεων στο πλαίσιο του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης (2007-2013). Έχουμε την αρμοδιότητα άδειας λειτουργίας μονάδων υδατοκαλλιέργειας, μισθώσεων και αναμισθώσεων θαλασσίων εκτάσεων για την ίδρυση, επέκταση ή μετεγκατάσταση των μονάδων, παρακολούθησης και συστηματικού ελέγχου των όρων των παραπάνω πράξεων. Επιπλέον, είμαστε αρμόδιοι για την παρακολούθηση και την προστασία των ακινήτων του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων.
Αγροτικές Υποθέσεις Υδατοκαλλιέργειες
Όταν επιλέξετε οποιοδήποτε κείμενο στον ιστοχώρο μας αυτό αντιγράφεται αυτόματα στο Πρόχειρο (Clipboard) και παραμένει επιλεγμένο, οπότε μπορείτε να το επικολλήσετε οπουδήποτε θέλετε.

Δώστε μας τη γνώμη σας

{{message}}
Πληκτρολογήστε το σχόλιό σας.

Η Διαδικτυακή Πύλη της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Θεσσαλίας - Στερεάς Ελλάδας χρησιμοποιεί cookies όπως ειδικότερα αναφέρεται εδώ
Ενημέρωση και επιλογή Απόρριψη όλων Αποδοχή όλων